category

Aldri betale full pris for mote: 6 regler å leve etter

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

En av nettets største bekvemmeligheter i forhold til en heftig handle vane, er muligheten til å sjekke priser på forespørsel. men konsekvensen av dette lettere er den nagende trang til å finne det beste tilbudet hver gang. og at, kjære lesere, kan være en tidkrevende, sosial-liv-ødelegge avhengighet. Jeg liker å ha min kake og spise den også: indikerer jeg lagre uten å bruke mine dager sammenkrøpet i et mørkt rom alene, begrenset til et liv i pris-sammenligning.

Sannheten er at jeg har perfeksjonert kunsten å shortcutting veien til besparelser. og nå vil jeg dele mine hemmeligheter med deg, fra belønningsprogrammer til 2-for-1 gavekort.

1. E-postlister

Melde deg på et nettsted e-postliste vil trolig gi deg en innledende rabatt du kan bruke på ditt første kjøp. Og signerer det du deg for å motta ord på spesielle promoer. Mens noen sende fremtidige rabatter rett til innboksen din, i det minste, vil du bli varslet av salg, slik at du kan være tidlig å snag bitene du har ventet på.

Tobi – 50% avslag på første ordre
Loft – $ 25 rabatt på ditt første kjøp på $ 100 eller mer
Hvite huset Black Market – 10% avslag på første ordre

Hvis du er bekymret for de ekstra e-poster i innboksen din, sette opp en ny gratis e-postkonto og bruke den utelukkende for promo abonnement.

2. Solgte varsler

Nettsteder som butikk stil kan du melde deg på for varsler på produkter og merkevarer du elsker. Dette betyr at du umiddelbart varslet når must-haves til slutt falle i pris, og kan fokusere søket innsats på å finne ekstra rabatter i stedet for jevnlig å sjekke om et produkt har gått på salg ennå.

3. belønningsprogrammer

Alt fra varehus kreditt score kort peker på old-school hullkort, belønningsprogrammer kan være en av de enkleste måtene å spare hver gang du handler. Samle poeng med hvert kjøp og bruk de fra tidligere turer betalt med butikkens kreditt score eller kundekort for å finansiere din neste. Mine favoritter:

Nordstrom – $ 20 notat for hver 2000 poeng opptjent på en Nordstrom kreditt score eller debetkort
Sephora – Eksklusiv VIB salg og gratis appell swag 100 og 500 punkttegn
Gap – 15% rabatt første kjøp med gap-kort, 10% av hvert kjøp gjort på en tirsdag med gapet kort og en $ 10 kreditt score for hver 200 poeng tjent på kortet

4. Sosiale medier

Bli en fan eller tilhenger av nettstedet eller butikken du handler betaler stort. Det er flott for å følge med og finne ut om salgstider, samt samspill med Facebook, Twitter eller Instagram-kontoer kan du tjene ekstra og mye mer eksklusive rabatter.

5. kupongkoder

Før du foretar et kjøp, jeg sjekker alltid for noen av de aktuelle kupongkoder. Noen merker og nettsteder vil være vert for disse på egen hånd for alle å bruke, og noen kan være knyttet til noen av de nevnte spare nettsteder. Uansett, søker en kupong nettsted for en relevant kode er en rask steg som kan spare deg i shipping, penger og mer. Kupongen nettsteder å sjekke ut:

Coupons.com
RetailMeNot

6. får nå, spare Senere

Enkelt en av de nyeste måtene å spare, kjøpe gavekort til lavere priser fra nettsteder som Gilt eller Groupon kan være en ekstra måte å få mye mer for pengene på steder du regelmessig handle. De er ikke alltid kommer til å være din store boksen butikker; de kunne være lokale butikker eller nisje opplevelser på en bemerkelsesverdig rabatt. Det avgjørende her er å være disiplinert: få Groupon når det gjelder noe du vil komme uansett, og ikke bruk den rabatt som en unnskyldning for å få noe du ikke trenger.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *