category

3 Wine & Dress Pairings Perfekt for en natt ute

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Vi parrer vin med mat, dessert og musikk, så hvorfor ikke koble den med en fabelaktig kjole? Vi smakte og handlet rundt for å finne tre deilige sammenkoblinger som vil gi deg den perfekte oppskriften for en natt inn eller ut.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Fantastiske vin og kjole parringer

1. Beaujolais + Sexy cutout kjole

Zaina kutte ut høyhals bodycon kjole i vin, $ 21.56 på Fashion Union

Tis sesongen for Beaujolais, den unge fruktige rødvinen som debuterer den tredje torsdagen i november. Vi elsker Louis Jadot Beaujolais, som for en ung vin, smaker fortsatt som en million dollar. Snakker om en million dollar, vil du se ut som den med denne vinparingens kjole: Super Sexy Zaina kuttet ut kjole i vin for $ 21,56. Både vinen og kjole er lyse, morsomme og lage et perfekt par.

2. Rosé Champagne + Bubbly Jeweled Dress

Tokyo Fashion Long-Sleeve Lace-Trim Beaded Dress, $ 67.90 på YESSYLE

Når det gjelder å feire JE NE Sais Quoi, gjør Laurent Perrier Rosé Champagne øyeblikkelig livet bedre. Dette er livet i rosefargede briller til maks. Og hvorfor vente på noe å feire, bare skål til livet og hell deg selv en boblende nå. Det perfekte, lille nummeret til å gjøre det i? Denne søte kjole hvis perler ser ut som Champagnes bobler!

3. Ice vin + kabel strikket genser kjole

Chunky Cable Knit Sweater Dress, $ 34.99 fra Target

Produsert av druer som fryser på vinen, isvinen er en delectable dessertvin som smaker som pærer og honning. Vi elsker Wollersheims isvin, som er best tasted i en genser kjole som dette koselige fra målet. Alt du trenger nå er en peis, litt jazz og en noen til å snuggle med!

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *