Uncategorized

En ubestemt mengde tid for sent og en sammenlignbar mengde penger kort

jeg helt savnet denne kjole. Lisa sendte meg auksjonslenken, men auksjonen endte, oh, timer siden. Jeg vet ikke om jeg ville ha vunnet det, men jeg kan ha bud. Jeg kan ha budet mye. Det er Brown Polka Dots! De er min kryptonitt, hvis av “kryptonitt” du antyder “substans som forårsaker utgifter til store mengder penger.”

Jeg har vært på vestkysten i dager og dager og dager nå, og jeg vet ikke hvordan du Pacific Time Zone folk gjør det. Jeg har jaget halen av de sentrale og østlige tidssonene, huffing og puffing for å holde tritt! Beklager, jeg har vanligvis ikke mye å gjøre med de lakoniske og selvsikkerte folkene på fjelltidssonen.) Og glem om Storbritannia; Da jeg kommer tilbake til dem, har de vært gjennom en hel annen nyhetssyklus, med deres spesielle britiske, bare ludicrously kledde kjendiser. Mine ynkelige, små elektroniske mutterings er så bare rustling av gamle papirer i et trekkende hjørne.

Uansett, jeg har vært her ute å gjøre forskjellige og diverse ting, inkludert å gjøre noen ting for en veldig morsom dokumentar (ikke om kjoler, selv om jeg bærer en kjole i det, om ord), ser fantastiske mennesker (du vet, den typen Hvor du kan gå ut på middag og snakke om fjernsyn og bøker og legos og den iboende kommetiske naturen til det djevlede egget, og så forlater du å føle at du nettopp har bygget en liten veikryss til lykke sammen? Slike mennesker?), og svare på e-post sendte timer og timer tidligere.

Og ingen av disse tingene budding på brune polka-dot kjoler. Jeg antar jeg skal leve uten det …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Frykt for bekymringen for FailureMay 1, 2008
Rant-tastic emne # 143: “Hva skal du ha på fly” 25. juni 2007
En gjest rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *