Uncategorized

Takk, Maureen!

Vanlig leser Maureen (også kjent som Vintage Grace) har en ny bok ut, om den tiden for å vandre i villmarken kjent som “1970-tallet moter”. Og hun gir oss en shout-out i blogliografien, så takk, Maureen!

Jeg må innrømme at i personsøking gjennom boken var det anledninger da jeg trodde at øyebollene mine skulle smelte bort og dropp ned min hjernestamme. Jeg mener, jeg elsker mønstrede stoffer, men det er mønstre, og så er det anfallsutløsere. Som var faktisk beroligende, på en måte – det er flott å vite at selv jeg har grenser.

Boken er tilgjengelig her, selvfølgelig, eller klikk på bildet ovenfor for å sjekke ut bokens nettsted.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Takk! 22. januar 2009
Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Den lille svarte boken av stilen av Nina GarciaSeptember 5, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *