category

Bokanmeldelse: 1000 smarte søm snarveier samt forslag

dypika (avsløring: PatternReview.com annonserer på denne bloggen) sendte meg en kopi av den nye PatternReview-boken, 1000 smarte søm snarveier samt tips: topprangerte Favoritter fra sømfans så vel som mesterlærere, så vel som gutt, er jeg glad for å ha det.

Jeg liker bøker med forslag siden de styrker to av mine verdsatte antagelser: Først at ingen er noen gang så mye av en profesjonell at de ikke kan oppdage noe nytt, så vel som andre, at bittestørrelsesbitene er alltid mye mer moro enn lange kanaler.

Ikke misforstå, jeg er en sucker for store, prosjektbaserte bøker (jeg tror jeg fortsatt har en kopi av en bok kalt “Lag dine egne objektive møbler” rundt her et sted), men i min nåværende virkelighet er det Så mye som jeg kan håndtere for å oppdage det (for eksempel) kan du brette materialet i sømgodtgjørelsen vinkelrett på sømlinjen, så vel som klipp hakk utover, slik at du har gode pent hakk i kurver uten faren for å kutte inn i sømmen ! (Som jeg er ferdig med regelmessighet.)

Noen av de andre forslagene jeg skal bruke:

Gjør kartongmaler for å lage avstandsguider – jeg har virkelig krav til en av disse for lommer, så jeg husker at den aller beste avstanden for en lommeåpning for meg er ca 5 inches …

Bruk smeltbar grensesnitt i stedet for tape for å forkorte eller lengre mønsterstykker (Genius!)

Ta fra hverandre et jeweled strekk armbånd for vakre sy-on design – de har allerede hull!

Knapper også skinnende? Sand ‘dem ned med fint gris sandpapir eller et Emery Board.

Jeg virkelig liker at denne boken er organisert av klassifisering – gjør det enklere å oppdage forslag som gjelder bare for den utfordrende jobben du for tiden rive håret ditt utover. I tillegg til en del av denne bokens appell er at noen av forslagene er virkelig forsiktige historier, av “Ikke la dette skje for deg” rekkevidde – som ikke bestemmer med en stor historie om en hædlig feil?

Jeg foreslår også at du leser det med mange bit klissete notater, for å sikre at du kan markere sidene i forslagene du vil prøve for deg selv!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Mote søm på en budsjettplan … så vel som walk-away kjole! 23. juni 2008 med 37 kommentarer
“Nydelig, smart, arbeidskrevende” 15. juni 2009 med 31 kommentarer
Bokvaluering Uke: Sanger Ideal Plusapril 6, 2009 Med 46 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *