category

Den undervurderte buksen kuttet for å ha på seg denne våren

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Bukser som slår midthjelp kan virke vanskelig å stil, men Capris er faktisk veldig fasjonable og ultra-allsidige. Her er fem måter å bære Capris!

Capris for å reise

Capris er fabelaktig for å reise over våren og sommeren fordi de tar opp mindre plass i vesken din. De er også praktiske når du ikke er sikker på hvordan været vil vise seg – kjøligere enn jeans og varmere enn shorts, er Capri din go-to for å se stilig i moderat vær.

Jeg tok et par zip-up denim capris til Frankrike i løpet av sommeren. De tok opp svært lite rom rullet opp i kofferten min og sammenkoblet godt med Toms sko, en Peplum Top og Cardigan.

Nydj Marilyn Avslappet Capri Jeans, $ 29.40, Nordstrom Rack

Med støvler

I løpet av høsten og vinteren kan beskjærte bukser også være strategisk parret med støvler. Ofte er støvler for stramme rundt buksebenet ditt og kan forårsake ubehag. Eller, hvis buksene dine har en flared bunn, ser de merkelig ut til din sko. Den høyere hemlinen av Capris blir helt kvitt dette problemet.

Under kjoler

På den kaldere siden av våren eller om natten er beskjærte leggings praktiske og fasjonable. De kan gjemme seg under lange kjoler; Spesielt bonde eller maxi kjoler som er lange nok, men noen ganger kan fly opp. Eller bruk Capri Leggings for å legge til noen pop til en kortere, men tørt kjole.

Med farge

Beskårte bukser er ofte lettere å stilere enn full lengde bukser, noe som betyr at du kan bære fargerike capris eller lyse farger med capris. Parret med sandaler og en lett topp, Capris gjør et søtt sommerutstyr som passer for hvor dagen tar deg.

Her parret jeg min hvite capris med toms og en blondertank lagret under en avling av topp. Jeg jobbet på en musikkfestival, så dette var perfekt fordi buksene mine var en passende lengde uten å skade trøst i det varme været. Tankene var lagdelt under min arbeidskjorte mens jeg var på jobben, og antrekket så festivalvennlig på pauser.

Legg merke til mine nøkler som er koblet til beltesløyfen. En av mine medarbeidere har faktisk mistet nøklene i shuffle mens han så på et band utføre. Det er definitivt noe å si for å ha lommer og belte looper!

For å trene

Capri Yoga Leggings er mitt valg av slitasje for yoga klasse. Bootleg yoga bukser kan noen ganger fange tærne når du prøver å finne stillhet i poser som nedadgående hund og fjellpose. Yoga shorts kan være for avslørende. Mid-lengde yoga bukser har mange fordeler. De er tett slik at de ikke fester seg i noe og de er en behagelig lengde slik at du er dekket. Mediet dekning nivå som gjør dem veldig bra for alle klasser, fra hot yoga til milde.

Jeg har nylig begynt å ta opp antenne yoga i new York City. Jeg hadde på seg yoga capris til min første klasse, og de fikk ikke komme i veien for å utføre stunts som dette.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *