category

Vær grønn! Vær deg!… Gå for Eco Tees!

Hy mine kjære! Jeg bodde i går kveld på sofaen min slappet av og så på en dokumentar om hvordan kan vi være en del av den gruppen mennesker som virkelig bryr seg om hva som skjer rundt, med miljøet, med menneskene rundt oss, og jeg skjønte bare at det ikke er så komplisert . Vi trenger ikke nødvendigvis å være en del av et komplekst program. Vi kan bare være litt mye mer bevisste på vår daglige oppførsel og valg når det gjelder en liten ting. Hvordan vi kler oss ofte det første målet på hvordan vi tenker og lever. Så bruk det grønne hjertet ditt på ermet fordi giftstoffer og forurensning aldri er i stil. Humaner kan snu et økosystem opp ned på kort tid. Men hva med når det gjelder å gjenopprette naturtyper? Selv om vi kan være like kreative når det gjelder å finne løsninger, tar de mye mer tid og krefter. Men effektene er verdt det!
Eco Tees
En organisk bomulls-t-skjorte krever null av de giftige ingrediensene sine konvensjonelle motstykke guzzles opp og er typisk regnfôret i stedet for vannet ved å bruke opp mindre vann. Forskjellen er dramatisk og beviser at å velge organisk bomull gjør en bukk i å skape en sunnere, ikke-giftig og naturressurs rik verden og en sunnere. Når du anser at huden vår er som en svamp, porøs av naturen, tenker bare på alt Plantevernmidler vi akkumulerer å utpeke kjemisk befruktet bomull. Skummelt, er det ikke !! gjorde du ny at ekte død faktisk er uvitenheten, riktig og metaforisk!
Så hvorfor ikke valgte å være mindre ignoranter!
Her er noen gode øko-promoterende t-skjorte-design som hjelper deg å spre et godt budskap rundt deg:
Eco Tees
Eco Tees

Eco Teeseco Teeseco tees

Eco Tees

Å bruke miljøvennlige klær innebærer ikke at vi er ute av stil. Mye av Pro Green Planet -merker beviser at levende grønt trenger ikke å være ute med å leve moteriktig, må ikke være dyrt og skadelig for vår natur, og det innebærer ikke å kompromittere stil bare for å redde jorden. Begge kan gjøres sammen ved å bruke grønne materialer for å lage stilige produkter.
Eco Tees

Eco Tees

Eco Tees
Eco Tees

Eco Tees

Vi burde spre det bærekraftige budskapet til verden om at alle små ting kan utgjøre en forskjell, til og med en Eco T-skjorte kan ha en betydelig innvirkning.
Vær grønn! VÆR DEG!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *