Uncategorized

Fredager kan være tilfeldige, kan ikke de?

Første virksomhet: Lisa på Vintage Fashion Library er en donasjon / salgsarrangement: Nå med 19. april får du 15% av kjøpesummen din med nøkkelord rosa, og 10% av kjøpesummen din vil være Bidratt til Susan G. Komen Foundation for brystkreftforskning.

(Jeg vil virkelig ha dette mønsteret på VFL, men det er ikke min størrelse. Noen fikk en i en 36/38? Jeg har ikke tid til å klassifisere ting ideell nå …)

Sjekk ut disse super-søte uniform kjoler! (Takk, Jesse, for lenken.) Jeg har ikke klikket med til kildesiden fordi jeg er sikker på at de er deprimerende dyrt. Hvis jeg har galt, vær så snill å gi meg beskjed.

Bare en oppdatering: Visste du at vintage mønsteret wiki er en av de beste nettstedene på Wikia, i artikler? (Vi er det beste stedet hvis det er bestemt i ren stilfulle

Hana forteller meg at det er et duro-lignende tunisk kjole mønster tilgjengelig som en gratis nedlasting på Burda-området … det ser ganske søtt ut!

Det er alt for denne tilfeldig fredag; Inspiser i neste uke for noe mer kjøpte innlegg.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

En gjest rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
Hvordan ikke svare på Criticismapril 18, 2008
Hvorfor jeg ikke vil bruke Simplicity PrintSew Mønster againjanuary 13, 2012in “Mønster”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *