category

De essensielle plaggmønstrene fra Personal Label Garments Producers This Spring

01/01/2019, utgitt av Alanic Global
Med modifisering av årstider, klarer vi ofte å huske å pusse opp garderobene våre deretter, noe som bryter synkroniseringen i utseendet vårt, uten å utfylle sesongen som er rådende. Bortsett fra butikkene som absolutt har humongøse samlinger av klær hver sesong, har merkevarene til personlige etiketter endt opp Godta fascinerende stilkvotienter hele året. Med vårens ankomst i år er det et ivrig krav å legge litt spinn til garderoben din for å sikre at du ikke viser deg å være den rare ved å ikke overholde de nyeste så vel som nyeste motehøydepunkter på verdensomspennende måte scene. Også i år har også de ledende produsentene av personlige etiketter i USA hentet inn noen essensielle stiler, som symboliserer vårens livlige sesong. La oss gå om dem:
Blomster aksenter
Blomster er et motemønster som kommer hvert år, så vel som ikke antydet å gå noe sted på grunn av deres lyse så vel som dynamisk appell. Derfor er blomster når de nok en gang er tilbake denne sesongen, så vel som merkevarene for personlige etiketter har frisket opp vårsamlingene i år i tillegg med klær dekorert rundt med blomstertrykk samt motiver, det være seg skjørt, topper, kjoler eller bluser. Denne sesongen blomstrer spesielt med blomstrende mønstre på bukser også!
Leken Palazzo
Med klassiske mønstre som gjør et sterkt comeback hver sesong, har Palazzos eller de brede benbuksene på samme måte gått inn i den verdensomspennende motescenen med en ny kant. Fra trykt til vanlig fargeblokkering, boho trendy ganske palazzoer kan brukes med avlingstopper for avslappede helger, så vel som på samme måte med skreddersydde blazere for polert semi-formalt utseende på selskapets utflukter!

Kvintessentielle striper
Du kan like dem, ikke like dem, men kan ikke se bort fra dem! Vi snakker faktisk om de stripete mønstrene på klær. Det være seg på treningssenteret eller på festen, bredt til smalt, vertikalt eller horisontalt, stripete ikke bare gjengir trendy utseende, men på samme måte hjelper å få en til å virke slankere eller bulkere lett. Det være seg monokromer eller fargerik, en fremtredende produsent av personlig etikett er absolutt et spesielt sted til striper på forskjellige plaggstykker.
Hvite dresser med skarp krem
På grunn av rullebanemønstrene som viser klassisk hvit som en av de tilgjengelige fargene på våren, har de personlige etikettprodusentene samt omfavnet denne fargen, samt introdusert en modifisering til formell dressing med sterke hvite passform for kvinner i veldig lite design. Det være seg blazer eller de brede benbuksene, disse passer kan gjøre en helt mod sjarm på arbeidsplassen din!
Vintage -stilen
Mote handler ikke om de moderne trendene, det handler på samme måte om vintage -tidløse ensembler som når de berøres hver kvinnes kroppstype! Vintage -stilkjoler med streaminglengder, trendy pyntegjenstander, sorte utskrifter, så vel som metalliske fullføringer, har effektivt gjort sitt comeback, så vel som de personlige etikettbedriftene lokker kundene sine med denne klassiske essensen.
Preppy blyantskjørt
Det være seg på datoen natt eller på kaffen med gode venner eller til og med på arbeidsplassen, blyantskjørt tilbyr den sårt tiltrengte feminine poise til kvinner. Fra peppy farger på fjærer til kjølige mønstre, kan disse skjørtene brukes med stilige bluser eller stilige tees for den mest grasiøse silhuetten.

Tagger:
Privat etikettklær
Produsent av private etiketter
Produsenter av private etiketter i USA
Produsenter av private etiketter Produsenter USA

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *