category

Sparsomme forslag og triks for å få det mest trendy 90 -tallets utseende

til å redusere det raske moteforbruket, og handle for andrehåndsklær, a.k.a sparsommelige, blir mye mer interessert i dag. Ikke bare vi vil få noen unike, billigere og en av et slags garderober, det viktigste er at sparsommelige er også miljøvennlig.

Nå, med tanke på at det er mye mer og mye mer sparsommelige entusiaster, ikke bli overrasket om dine ‘rivaler’ også øker.

Hva er sparsommelig?

Spennende er en aktivitet for å kjøpe andrehåndsvarer med lavere pris enn markedet generelt. Ikke overraskende er denne shoppingtrenden elsket av mange mennesker fra forskjellige kretser. Starter fra menn, kvinner, voksne, til tenåringer. For ikke å nevne, valgene kan nå hundrevis og er egnet for dere som vil se trendy ut, spesielt med 90 -tallets antrekk.

Hvordan få den beste avtalen?

Hvis du er ny på sparsommelig, kan det virke skremmende for deg. Det er absolutt noen forslag og triks å huske på når du spiller sparsomme shoppingspill. Hvis du følger disse tipsene, vil du bli en vellykket trifter. Du vil spare mye penger og finne fantastiske antrekk til skapet ditt.

Plasseringsforskning

Det første du burde gjøre er å undersøke stedet. Prøv å forske på sparsommelige steder som er gode, pålitelige og tilby gode ting, slik at du heller ikke blir skuffet. Du kan bla gjennom Internett eller spørre venner eller pårørende. Hvis du allerede kjenner stedet, kan du identifisere det mest passende tidspunktet å besøke, for å gjøre den sparsomme prosessen jevnere!

Fokuser på det du leter etter

Fordi det er mange klær som du vil komme deg gjennom sparsommelig, må du sørge for at du alltid dobbeltsjekker kvaliteten på klærne. Ta en god titt på kvaliteten på materialet, fargen, sømmen, og sjekk også for feil som flekker eller hull på varen. Og fokuser søket ditt med vintage -modellen du leter etter, prøv å se litt vintage bluse, høye denimbukser eller klassisk kjole.

Se også

Mote, gave, smykker
delikate ringesamlinger som er ideell romantisk gave til dine kjære

Smart kjøp

En annen fordel med sparsommelig er at vi kan forhandle. Hvis prisene for sparsommelige varer vanligvis er lavere, men du fremdeles kan forhandle. Som diskutert tidligere, hvis det er noen mangler i varene, kan du virkelig bruke dem som en unnskyldning for å forhandle prisen.

Bruk komfortable antrekk

Dette er viktig om antrekket du har på deg når du blir sparsom. Igjen er sparsommelig som skattejakt, så det krever ekstra energi, tid og grundighet for å få gode ting. Derfor er det veldig viktig for deg å bruke komfortable klær å bevege deg. Avhengig av hvor du handler, har ikke noen sparsommelige butikker tilpassede rom – og vi anbefaler ikke å kjøpe noe uten å sørge for at det passer, da mange sparsommelige butikker ikke gir tilbake refusjoner eller utvekslinger. For å jobbe rundt dette, bruk en montert tank top og sykkel shorts eller leggings for å gjøre det så enkelt å prøve ting på så enkelt som mulig, selv om det innebærer å endre midt i butikken. For en sparsommelig butikk som har tilpassede rom, gir dette også en rask og effektiv endring.

Rengjør dem best borte

Anta at du har lyktes med å handle disse sparsommelige klærne. Tatt i betraktning at varene er brukt og kan skitne, er det gode å suge dem i en antiseptisk væske over natten, slik at alle bakterier og skitt er borte.

Flere inspirasjoner om 90 -talls stil

Getty: Melodie Jeng

Getty: Daniel Zuchnik

Getty: Donell Woodson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *