Uncategorized

Hvordan Layer for vintersesongen Ifølge Instagram

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Lagdeling kan være din bestie eller din verste fiende. På den ene siden, lagdeling klær staves av kroppstemperatur og gir deg kreativ frihet til å bruke gamle stykker på nye måter. men lagdeling gått galt? Du ender opp med følelsen som en marshmallow med ingen stil forstand.

Vel sier jeg, nei marshmallow for deg! La oss holde lagdeling spillet på punktet. her er de 10 øverste reglene for vintersesongen lagdeling, hver demonstrert av en utrolig lagdelt utseende fra Instagram.

De 10 Regler for Layering

1. par dyr utskrifter og nøytrale.

Du vet at dyr print frakk eller kimono du har i skapet, den som måte mye mer aggressive enn vanlig, hverdagslig stil? sette det stykke til arbeid ved å skli den på under en nøytral frakk. akkurat som det, er du en stil geni.

https://www.instagram.com/p/Bc6miG5HBKP/?tagged=animalprint

2. to strøk er bedre enn ett.

Du kan koble motos og blazere, dobbelt opp på gensere og jevn slitasje to komplementære frakker på samme tid. Din suksess her ligger i størrelsesorden av plaggene: montert jakker og veldig fet, mønstrede strøk skinne som under-lag. toppen av disse brikkene med en faststoff-farge grøft eller frakk.

3. Do bære en collared toppen.

Prøv og visual antrekket under uten den hvite toppen. Det er desidert mindre interessant på den måten, ikke sant? Kontrasterende hvit krage, hemline og ermer gir struktur slik at ensemblet ser sette sammen, og ikke kastes sammen.

Takeaway er dette: en hvit, krage toppen med en genser fungerer alltid. legge en strukturert frakk hvis du føler for puffy.

https://www.instagram.com/p/Bc3ENv8gxoc/?tagged=layering

4. Bruk teksturer å legge interesse.

Tekstur jobbe så hardt som farger for å legge til interesse for et antrekk. Så selv om vinteren garderobe består av grunnleggende, kan du (og du vil) kombinere dem til unike, stilige kombinasjoner – bare ved å spille på teksturforskjeller. prøver å matche opp to forskjellige ribbe strikker, revet denim, skinn pluss metall glidelåser, og det vil alt arbeid vakkert!

5. La fet utskrifter titte.

En vill floral eller gal utskriften er ideell i mellom ensfarget lag. Du serverer wild side i en smallish dose, sandwich ved noen solid, men mindre spennende stykker. Sluttresultatet er et antrekk som er visuelt imponerende uten å være over-the-top.

https://www.instagram.com/p/BYpTpYCg3Fb/?tagged=layeringstyle

6. Ha det gøy med tilbehøret.

Din lagdeling historien slutter ikke med frakk! legge til et fargerikt skjerf eller et snev av blonder til mix for å vise frem din lekne side.

https://www.instagram.com/p/Bc43vClDLQ7/?tagged=streetstyle

7. Du trenger ikke fet stykker for å lage en fet antrekk.

Vellykket lagdeling krever ikke nøye farge-paring eller en enkelt setning stykke. Hvis du spenningen ut om sammenkobling flere stykker av forskjellige farger, så gjør ikke det. Gå monokrom med ensfarget grunnleggende i grå, blå eller svarte.

https://www.instagram.com/p/Bc43hCnlX3w/?tagged=streetstyle

8. Spill opp hvert stykke.

Vi kunne snakke i dagevis om frakk og sko i denne pic, men jeg kommer til å ringe ut en unsung hero. Se at hvit t-skjorte poking ut under kamel genser? Det er den virkelige stjernen i dette ensemblet. Det lysere ting opp og bringer inn sårt tiltrengte kontrast. Uten at t-skjorte, mørk denim mot kamelen ser sannsynligvis møkkete.

I lagdelt ensemble, spiller hver brikke en rolle!

https://www.instagram.com/p/Bc43SzPFOn_/?tagged=streetstyle

9. arbeid i sportsklær.

En hettegenser bæres under en god lag ser langt dressier enn en hettegenser slitt alene. Ulempen er når du fjerner pelsen, er du fortsatt bare iført en hettegenser. Hvis du er på vei til arbeid der hoodie alene ikke vil fly, slitasje to strøk – eller en frakk og en blazer – over det. så kan du ta av ett strøk, og la den andre til å forbli som en del av innendørs antrekk.

https://www.instagram.com/p/Bc428jshY1w/?tagged=streetstyle

10. toppen av det hele.

Hatter kan holde deg varmere, og de er en fantastisk måte å blande opp utseende. Caps, slouchy beanies, Cloche hatter og berets alle gjøre søte tillegg til din lagvis ut.

https://www.instagram.com/p/BcYcw4-AHAb/?tagged=winterlayering

Kjærlighet Instagram stiler? Sjekk ut Instagram best All-røde drakter.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *