Uncategorized

6 Beach Bag Essentials under $ 25

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Denne publiseringen kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Når jeg skal til stranden, blir jeg så spent på havet, cocktailene, så vel som tærne i sanden som jeg ikke husker noen av de praktiske sakerne. Nøyaktig hvor mye penger trenger jeg? Hva skal jeg spise? så vel som viktigst, hva vil jeg ha krav til å sette i min strandpose?

Stranden må-haves

Din Beach Tote’s oppgave er å bringe (stilig) et lite valg av varer som holder deg komfortabel hele dagen lang – med varme, fuktighet, sand og vind. Her er våre topp seks plukker av strandpose må-haves, alle under $ 25 et stykke.

Spray Sunblock

Coola, sport kontinuerlig spray spf 30 – tropisk kokosnøtt, $ 20, sephora

Denne 30 SPF-solkremet er laget med 70% økologiske ingredienser, som agurk, alger samt jordbær. Det er lett, grusom, så vel som forblir vannavstøtende i ca 40 minutter. Nyt din moro i solen, mens du er snill mot miljøet.

Trail Mix.

Tørket fruktblanding, $ 2,99, mål

Disse blandede tørkede fruktene fra Market Pantry gjør en fantastisk strandmat. De er næringsrike, fyller og enkle å dele enten i kjøretøyet eller etter at du er satt opp i sanden. Stow noen få pakker med disse i vesken din for de “bare i tilfelle” øyeblikk. De er ikke-forgjengelige, så vel som vil gjøre det gjennom den varme solen helt fint hvis du ikke blir sulten.

Dekke til

O’Neill Bungalow Cover Up Romper, $ 24.75, Swimoutlet.com

Finn et deksel du elsker å ha på deg, så vel som du vil ta enhver sjanse til å gå opp så vel som ned i sanden. Denne romper-stil dekselet har en smigrende wrap form med en dyp v for å vise ut din dress. Shorts er en fin touch, siden du ikke trenger å holde hemmen nede hver gang vinden blåser. Og det rene materialet lar deg føle havbrisen, men dekker tilstrekkelig til å være egnet for andre utendørsaktiviteter.

Runden håndkleet

Rundt vannmelon badehåndkle, $ 21,99, Kohl

Runde badehåndklær har sitt øyeblikk i solen. Hva er virkelig kjempebra om dette mønsteret er at disse kommer i mange mønstre, farger samt kostnadspunkter. Du kan bruke de store dollarene for en original runde, eller du kan gå til Kohl, så vel som å gjøre en uttalelse med dette vannmelonhåndkleet. Denne er 55 tommer over, noe som er stort nok til at du føler deg som en dronning for dagen.

Sunnelser

Capped Cateye Solbriller, $ 9.90, forever21

Ekstreme kattøye Solbriller er likevel trending, så vel som dette paret leverer til en budsjettprispris. Jeg elsker den dristige formen samt avkortet hjørner av disse nyanser. Ugjennomsiktig linser er både mystisk og flatterende i den nydelige honning farge.

Solhatt

Kvinner Paper veves knusbart stranden Brodert Sitat Floppy Brim Søn Hat, $ 15.26, Amazon

Hold ansiktet beskyttet fra solen i stil med denne søte floppy lue. Når du kjøper en floppy lue, se etter et band på innsiden pluss en justerbar snøring. Disse funksjonene vil holde lue med deg når vinden blåser.

Hva er i din strand bag? la oss forstå nedenfor!

Du kan også like disse:

Beach stil ikoner
Flott strand Totes for Under $ 25

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *