category

Hemmeligheter fra innsiden av prøvenesalg

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Du kan vise at det tar en bestemt type kvinne å tilbringe morgenen til å kjøre opp i noen av de merkeligste eller sketcheste delene av byen – alt for noen få dollar slått av sist sesongens elementer. Men det langhjertige prøvenesalget er ikke hva den benyttet til å være.

Jo, du kan fortsatt se noen crazies blant mengden eller noen sidelengs blikk, men selv merkevarer selv har funnet ut måter å hjelpe til med å forhindre en fantastisk kamp Royale.

Les videre for noen tips samt triks for en risikofri, så vel som vellykket utvalgssalgstur. Neste gang du får det etterlengtede sted-e-posten, vil du være klar.

Gjør din forskning

Se på eller spør rundt om merkevaren eller showroomets tidligere utvalgssalg. Oppdag nøyaktig hvor stor buzzen er, akkurat hvor lenge linjene var sist, så vel som hvilken type produkt kommer til å være ute for forretter. Hvis det bare er tilbehør, så vel som du hadde hjertet ditt satt på et plagg, kan det ikke være noe krav om å kaste bort lørdag morgen henger ut i kø bare for å bli skuffet.

Ikke kjøp bare for å kjøpe

Dette er typen stunt hvor kjøpe narkomaner får sin start, så vel som ingen må spire i økonomisk forpliktelse over gamle designervarer. I tillegg liker ingen kvinnen som får noe de ikke engang er interessert i, og prøver å videreselge på tre ganger prisen.

Identifiser om du krever kontanter

De fleste invitasjoner vil si kredittvurderingskort eller sjekk akseptert, men hvis det bare er penger, vil du ha nok, så du trenger ikke å prøve en annen tur. Du vil også mest sannsynlig sette en grense (se ovenfor).

Ikke bekymre deg hvis du ikke er aller første i kø

I disse dager legger merkevarer en rotasjon av produktet hele dagen, slik at lageret ikke ser helt uttømt da midt på linjen spaserer gjennom.

Spill Nice.

Staffers er det viktig å navigere på salget smart. De vil peke deg i retning av den ettertraktede vesken, så vel som om du er virkelig fin, kan de til og med hjelpe deg med å få deg det produktet som er lagret for neste runde. Også, å gjøre venner i linjen, kan føre til hjelp på å snagge et bestemt stykke eller til og med en vilje til å handle.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *