category

Fall Fashion Trend 2011: Den nye nøytral Navy Blue

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Svart kan være den uoffisielle super-chic uniform av fasjonable New Yorkers, men det kan også få monotont og vel, det minner oss om begravelser. Hvis du leter etter en ny nøytral til Don En gang Post Labor Day, bør du vurdere Navy som din go-to-nøytral for høst.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Hvorfor marine? Vel, Navy er mørk som svart, noe som betyr at det kan brukes som en svart-lignende nøytral. Også på grunn av dypheten i fargen, går Navy Clothing på et budsjett sjelden inn i “billig-looking-stoffet” territoriet, et problem som vanligvis befinner det andre alternativet til svart, brunt. Videre er vi ganske lei av å ha svart hele tiden, og elsker ideen om å legge til en ny fargebase i skapet vårt.

Hvorfor Navy er Fall 2011s nye nøytrale

Det er lett å matche vi tror at Navy fungerer veldig bra som en nøytral fordi, som noen nøytral skal, det går med nesten alt. Mens svart parret med neon tilbehør har atmosfæren til en dårlig 80-talls musikkvideo, føles Navy med de samme lyse garnishene frisk. Hvis dristige trimmings er ikke din ting, bør du vurdere å matche Navy med nyanser av samme farge familie – tenk en eklektisk marinebluse som River Island To Pocket Chiffon Blouse (ASOS, $ 48) Bluse tucked i ditt favoritt par jeans (hvilken som helst vask vil gjøre ). Andre nøytrale (svart, hvitt, khaki) og skriver ut alt arbeid med vår elskede marine også.

Navy er klassisk

Når vi tenker på Navy, ser vi visjoner om klassiske nautiske striper. Som den vitale lille, svarte kjole og perler, går Navy aldri ut av stil. Dette gjør Navy et kjempefint alternativ for de investeringsstykkene vi alltid forkynner om. En kirsebærrød blazer er mer av en finansiell risiko enn den samme blazeren i Navy. Vi lager rom i vårt skap for denne monterte kjæresten Blazer (Bloomingdale, $ 88). En fin marinejakke eller genser vil alltid ha et sted i skapet ditt, uansett hvor du vanligvis kan spille motedigering. Dessuten fungerer Navy for kontoret, datoen, eller til og med yttertøy (og noen ganger alle tre samtidig).

Det er festlig

Vi vet at du har noen fantastiske fester for å delta i høst, og vi vil at du skal se på delen. Paring Navy med metallics vil løfte ensemblet fra dagtid kjære for å feste jenta nydelig. Vi elsker tanken på en LND (Little Navy Dress for de av dere som ikke betaler oppmerksomhet) med sølv eller gullsko, clutch og smykker. Zara’s Tiered Dress (Zara, $ 59.90) ber om å bli parret med metalliske eller metallics-av ditt valg. (Og hvis du ikke har hørt, vil Zara.com begynne å ta bestillinger i USA den 7. september)

Sparsommelighet det

Din lokale sparsommelighet eller forsendelsesbutikker er kjempefint steder å scout marine stykker, spesielt Navy Blazers. Søk etter blazers fra mote merker som Ralph Lauren, kongen av den blå blazer, og fra Old School Edenting Brand som Brooks Brothers, Tahari og Kaiser. Sjekk også Menns og gutterseksjonene for Navy Blazers du kan ha endret for å passe til din form.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *