category

4 stykker som tar kontoret utseende fra Blah til Ta-Dah!

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Skulderputer var aldri min greie, Honey. Takk Gud jeg tilfeldigvis arbeid i en uformell kontor. Så du kan satse på at jeg vet fordeler og ulemper …. eh, korreksjon, er det egentlig bare er en con å jobbe i en uformell kontor: Hvordan kan jeg motivere meg selv til å komme på jobb kledd i det hele tatt?

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Hvordan å kle seg i en kjole Down miljø

Hvorfor ikke bruke en litt forskjøvet versjon av min PJs? Oh yeah, det er riktig. fordi jeg er en voksen, fordi jeg tar t-banen til jobb (åpenbart jeg ikke at mine jammies berøre brutto tog) og fordi når jeg ser bedre … Jeg fungere bedre. Så spørsmålet er, hvordan du kler deg uformell kontor antrekk når kontoret er fylt med peeps gynge glorifiserte svette?

1. Jeggings

Vente! Ikke la meg miste deg ennå, jeg er seriøs! Jeggings kan være stilig, komfortabel og ikke baken av en vits (um … pun intended?). De er som broen som forbinder oss fra jammies til jeans. De lure alle til å tro at du er kledd samtidig lure kroppen til å tro det er fortsatt i jammy bukser! Det vesentlige her:

Jeggings burde være stretchy, aldri baggy
Opt for de med baklommer (selv om de er faux), med mindre det er, hvis du ønsker baken i rampelyset hele dagen
Lyse farger og utskrifter er i (les: ikke velger helt falske jeans)
Til slutt, det er en fin linje mellom reelle jeggings og jammies som ser ut som jeggings – ikke velger det siste

Akkurat nå, gapet har du dekket i jegging avdelingen. Hver farge og hver utskrift – og alle reelle jeggings som er office verdig.

2. Loafers og Moccasins.

Hvem noensinne oppfunnet kledd opp dagdriver burde vinne en Nobels fredspris. Jeg mener ikke at en selvmotsigelse i seg selv? Er ikke dagdriver mer eller mindre synonymt med sofagris? Uansett, loafers er den ideelle svaret til:

Ikke forårsaker bunions
Lure føttene som de er fortsatt i tøfler
Ser søt og gå fort på samme tid

Hvis du jobber i en kausal kontor, ikke ødelegger føttene med pumper, lagre de for glade time. På samme tid, ikke bære din Uggs. og nå gjenta etter meg: Jeg vil ikke bære flip-flops til kontoret. Egentlig. Loafers er det beste alternativet.

3. Frilly halskjeder.

Gems, sparkles og baubles, oh my! Prangende, glamorøse halskjeder er den enkleste måten å konvertere casual-comfy toppen fra blah å ta-dah! bare se gnistrer pryder rammen vil også gjøre at du føler at du legger mye mer vekt på utseende enn de to sekundene det tok å sette halsbånd på. og fordi du ikke blåser bennies på worksuits, kan du råd til å beef opp halskjede budsjett.

4. Blazers.

Blazere er arbeidsdrakt for den moderne dag hvis du spør meg. De kommer i alle farger, klipp og mønster slik at de kan flatere hver form. og hvor mye bedre kan det få? kaste en over en tilfeldig t-skjorte og umiddelbart ser satt sammen. Geni. par med jeans (eller jeggings selvfølgelig!), loafers og en morsom kjede og boom-bam: du ser ut som du antyder selskap, men er komfortabel nok til å ta en catnap.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *