Uncategorized

Dyp rensende åndedrag

Av en eller annen grunn (kanskje den tøffe stakken av arbeidet, de 150 + e-postene for å håndtere [ikke å lese, for å håndtere, snakker vi de fryktede “handlingene”, folk], Planlegging for enda en uke med reise) Jeg føler meg litt overveldet i dag. Så jeg skal bare se på denne Marc Jacobs Silk Shirtdress (med Peter Pan Collar) og ta dype rensende åndedrag. Jeg kommer ikke til å tenke på hvordan det er nesten min størrelse (B34, så det ville være en leeetle tett), “bare” $ 500 (for marc jacobs?), Eller om hvordan jeg faktisk har et vintage mønster veldig lik dette En og kunne gjøre det i bedre stoff hvis jeg bare hadde fire ekstra timer i dag. Nei. Jeg skal bare se på det (jeg skulle ønske bildene var bedre, klikk på denne for å sjekke ut designereksposure.com-siden og se andre synspunkter) og ta dype åndedrag.

Jeg foreslår at du gjør det samme …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Jeg trodde du må vite det 20, 2007
Kjole en dagguide til å lære å sy: Del Onefebruary 5, 2008
Min første Heidijanuary 22, 2010 med 22 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *