category

Noen vanlige misforståelser om en kjole om dagen

Jeg trodde det kan være et godt konsept å svare noen av de bekymringene som har kommet opp om meg og denne bloggen …

Spørsmål: Gjør du virkelig en kjole hver dag?

A: Dessverre, nei. Jeg prøver å (når du flytter hjem eller reiser ikke i veien) publiser noe om en kjole eller kjoler hver dag. Jeg ville ikke ha noe imot å lage en kjole hver dag, tror jeg. For en begrenset tid, si en måned. I min andre, rent teoretiske, livet som en konseptuell kunstner, ville det være veldig bra å gjøre en jobb som inkluderte å lage en kjole hver dag, så vel som da utviser dem alle … interesserte galleri eiere er motiverte til å sende meg en e-post.

Spørsmål: Jeg liker å bære bukser. Jeg har til og med på seg jeans, noen ganger. Misliker du meg ikke?
A: Nei! Jeg er ikke anti-bukser. Jeg misliker ikke bukser. (Ok, jeg misliker forferdelige bukser, men gjør ikke alle? Så vel som det hatet ikke spilder over på stygge pants wearers – det ville legge til fornærmelse mot skade). Jeg personlig liker kjoler, så vel som jeg vil gjerne (Sam-i-am stylee) for å motivere folk til å prøve å bruke kjoler. “Du liker ikke dem. Så du sier. Prøv dem! Prøv dem! Så godt som du kanskje. Prøv dem så vel som du kan, jeg sier.” Hvis du prøver kjoler, så vel som velge, er de ikke for deg, ingen stor avtale. Hei, det var verdt et skudd. Jeg personlig forakter bananer, men jeg spiser en om når et år bare for å sikre at jeg fortsatt ikke kan stå dem. Hva om alt uventet jeg begynte å elske bananer, så vel som savnet på år med banan-spise glede? Det er verdt et par biter av motbydelig bananekjøtt hver når en stund, bare for å være sikker på.

Seriøst – hvis du bruker noe som gjør deg glad – siden når du har det, føler du deg 100%, absolutt, absolutt deg – det gjør meg glad også. (Hvis du trenger noen på nettet for å være glad for hva du har på deg.)

Spørsmål: Prøver du å få folk til å ha på seg kjoler til Jesus? Velsigne din søster!
A: Jeg er ekstremt beklager, men – nei. Jeg har absolutt ingen direktiver fra en hvilken som helst type høyere makt som ber meg om å overtale folk til å bære kjoler, for “Modestys skyld” eller en hvilken som helst annen grunn. Jeg liker kjoler siden de gjør meg glad. Jeg regner med at jeg kommer til å bruke kjoler i himmelen (hvis det er noen form for slikt sted), men jeg tror ikke å bruke dem er en etterspørsel etter å komme dit.

Spørsmål: Du publiserer alle disse vintage stilene! Tror du virkelig at 1950-tallet var en gylden alder? Undertrykkelsen! Patriarkatet! Tror du at kvinner bare må være barfot og gravid?
A: Whoa! Jeg tror det er mulig å skille estetikken til en bestemt tid fra tilnærmingen eller underliggende kulturelle forutsetninger. Folk som gleder seg i doriske kolonner, fortaler ikke nødvendigvis en retur til bystaten, er de? Faktisk tror jeg at det mye mer du har en vintagestil på en moderne måte, den mye lettere blir det å forme det fra sin opprinnelige innstilling. Jeg er også en stor troende i å redde standard femininitet fra førsteklasses status. Hvis du har på seg klær som produserte kvinner, så vel som formet for kvinner, kan det være en metode for å hevde at du ikke føler kravet om å tilpasse seg den mannlige normen. Hvis du gjør det stolt, unapologetically, i en oppsigelsesformet måte, tror jeg det er mye mer av et poke i øyet til patriarkalske antagelser enn ellers. Men det er bare min (praktisk) mening, så vel som av programmet, er det umulig å si hvor påvirkningen av patriarkalskulturen begynner så vel som ender. Men (kort svar) Nei: Jeg er ikke en talsmann for hva som passerer for “tradisjonell” husholdningsstruktur av mannlig brødvinner / kvinnelig husmor. Hvis det fungerer for deg, bra, men jeg holder det ikke som en norm, selv om noen mennesker samarbeider med den typen kjoler jeg liker.

Spørsmål: Du har ikke svart på min kommentar / e-post / telepatisk kommunikasjon!
A: Jeg er så lei meg! Prøv igjen. Ofte blir jeg overveldet, så vel som må angi en e-post DMZ. Hvis du tror jeg har glemt deg, har jeg ikke det. Sannsynligvis. Jeg har nettopp ikke kommet tilbake til deg ennå. Føl deg gratis til Nag. Jeg svarer godt på å nekte. Jeg svarer godt på å knuse så vel som skyld. Jeg svarer godt på å nagge, skyld, så vel som bruk av mønstre og stoff.

Spørsmål: Var du ikke i en touring virksomhet av Starlight Express?
A: Nei – Jeg forstår ikke hvor disse ryktene kommer i gang. Jeg liker definitivt å rulle-skate, men ikke profesjonelt.

Spørsmål: Vil du gjøre meg en bryllupshendelseskjole / prom kjole / ren-faire kostyme / en kjole nettopp som den du publiserte i dag?
A: Jeg ønsker at jeg kunne, men jeg kan ikke. Stitching er ikke min jobb; Det er min hobby, så vel som ingenting dreper en tidsfordriv raskere enn å gjøre det for penger. For ikke å nevne at når jeg har sømt for noen andre, er det endte i tårer, om ikke bare kort av bittere recriminations. Å forsøke å lage et flatt stykke materiale i form to menneskers fantasi er utenfor meg. Jeg kan knapt gjøre en! Når det er sagt, gir gode tilbud på folk lykkelig, skreddersydd sy, så vel som du kan oppdage noen av dem her. (Hvis du gjør skreddersydd søm som viJeg vil gjerne bli satt på min henvisningsliste, vennligst send meg en e-post. Pass på å la meg forstå hvor du er, så vel som hvis du også gjør det, jobber du også eksternt / online / via posten.)

Spørsmål: Er ikke denne oppføringen virkelig lenge? Hvor er mitt sjarmerende kjole bilde for i dag?
A: Her er du: mmmm, høstroser! Klikk på bildet for å gå til eBay-auksjonen. (Takk, Lisa!)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Internasjonal har en kjole dag 2009 – i dag! 29. oktober 2009 Med 83 kommentarer
Situasjonen mot pants.april 5, 2006
Jeg savnet blogging mot sexisme! 9. mars 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *