category

T-skjorte håner!

I TEE-skjorter-tjenesten kalles en allment kjent tjeneste mock-up. Det er godt forstått at du i kjøp for å ha deg en flott t-skjorte, du må tro på designet, men du må på samme måte tro på nøyaktig hvordan den stilen vil se ut på selve t-skjorten. Så du ser at begge tingene er ekstremt avgjørende så godt som de er heller nødvendige for alle andre. På den ene siden må stilen se streker ut, men på den annen side, i kjøp for å se nøyaktig hvordan den virkelig ville se ut på en t-skjorte, hvis fargene i form med den faktiske fargen på skjorten.
Så folk krever å spotte skjortene sine. Denne tjenesten er ekstremt gunstig for de ekstremt flertallet av tee -skjorter -stilene. Som oss, for eksempel. Så hvis du vil spotte tee, kan du føle deg gratis å gå til dette nettstedet:, publiser bildet ditt som må være en JPEG eller en GIF, så vel som voila, som franskmennene sier! Det er virkelig så enkelt, hvis du tror på det. Du kan på samme måte velge mellom et stort fargeområde. Du kan bare sette sammen alle slags flotte bilder for din smak.
t tee-skjorte designsmock-opt tee skjorte mock upt tee skjorte mock up t tee skjorte apparelt tee-skjorte appleeltshirt designt tee skjorte apparelt tee skjorte klær

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *